2015

Raspored predavanja seminara za pripremu pravosudnog ispita- siječanj 2016.

U privitku raspored predavanja seminara za pripremu pravosudnog ispita, koji će se održati u siječnju 2016. godine u Hrvatskoj odvjetničkoj komori.

Donacija "Djeca odvjetnika Odvjetničkog zbora Zagreb za bolesnu djecu 2015."

Umjesto poklona djeci svojih članova, prigodom Božića i Nove godine, Hrvatska odvjetnička komora - Odvjetnički zbor Zagreb odlučio je donirati uređaje potrebne Dječjoj bolnici Srebrnjak i Klinici za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj.

Poslijediplomski specijalistički studij "Pravni i gospodarski okvir poslovanja u EU

Poslijediplomski specijalistički studij „Pravni i gospodarski okvir poslovanja u EU“ pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, upisuje kandidate X.

Članovi Upravnog odbora Centra za mirenje HOK-a

Na sjednici Upravnog odbora Hrvatske odvjetničke komore održanoj 1. listopada 2016. godine imenovan je Upravni odbor Centra za mirenje pri HOK u sastavu: Sanja Tafra, predsjednica UO, Nataša Tatarić i Boris Jukić, članovi UO.

Tajnica Centra za mirenje pri HOK je Vlatka Cvok.

 

Obavijest i popis svih kandidata za seminar za pripremu pravosudnog ispita u siječnju 2016.

OBAVIJEST I POPIS

SVIH KANDIDATA ZA SEMINAR ZA PRIPREMU PRAVOSUDNOG ISPITA

U SIJEČNJU 2016.

 

Obavijest o materijalima za edukaciju

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore  obavještava članove da se svi materijali s predavanja održanih u organizaciji HOK-a nalaze na zaštićenom dijelu internetske stranice HOK-a (pod "HOK", Odvjetnička akademija, Materijali za edukaciju.)  Na zaštićeni dio internetske stranice HOK-a članovi mogu ući nakon prijave na stranicu.

Poziv odvjetničkim vježbenicima za prijavu na Seminar za stručno osposobljavanje za plaganje pravosudnog ispita za rok u siječnju 2016.

Pozivamo zainteresirane vježbenike koji se još nisu prijavili i koji nisu odslušali seminar a žele nazočiti seminaru u terminu od 4.17.1.2016. da se prijave.

Newsletter CCBE-a za mjesec studeni

Objavljujemo na hrvatskom jeziku sažetak mjesečnog Newslettera CCBE-a, krovne organizacije odvjetničkih komora Europe, za mjesec studeni. Hrvatska odvjetnička komora je punopravna članica CCBE-a od 1. srpnja 2013. godine.

Program stažiranja za mlade odvjetnike u Njemačkoj

Njemačka zaklada za međunarodnu pravnu suradnju (Zaklada IRZ) organizira u suradnji s Njemačkom saveznom odvjetničkom komorom i Njemačkom udrugom odvjetnika program stažiranja za odvjetnike. Taj program namijenjen je mladim odvjetnicima (do 35 godina starosti) koji se bave građanskim i trgovačkim pravom.

Stranice