Edukacija iz područja sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma dostupna do 15. veljače 2021. godine

Edukacija iz područja sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma će svim odvjetnicima prijavljenim na LMS sustav biti dostupna u vremenu od 16. prosinca 2020. do 15. veljače 2021. unutar kojeg je roka potrebno pregledati predmetni e-kolegij na LMS-u.

LMS sustav je internetsko sučelje koje Vam omogućuje da svaki objavljeni e-kolegij pregledate u bilo kojem trenutku od 0-24. Prijave nakon 15. veljače 2021. neće biti moguće.

Nakon što pregledate cijeli e-kolegij, u vlastitom ćete uredu i na vlastitom pisaču imati mogućnost ispisa potvrde o obavljenoj edukaciji iz područja sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma i time ispuniti zakonom predviđenu obvezu za 2020. godinu. 

 Ako prijavu za pristup LMS sustavu niste ranije izvršili, to možete učiniti putem mrežne poveznice u nastavku: http://www.hok-cba.hr/hr/prijava-za-pristup-lms-sustavu

 U roku od tjedan dana od dana prijave na gornjoj poveznici, s mail adrese LMS@hok-cba.hr, zaprimit ćete Vaše korisničke podatke i moći ćete pristupiti LMS sustavu. Svakako povjerite i spam i neželjenu poštu.