Edukacija namijenjena odvjetničkim vježbenicima radi pripreme za polaganje pravosudnog ispita 2019.

Poštovani,

u nastavku su obavijesti vezane uz edukaciju na koju ste se prijavili radi pripreme za polaganje pravosudnog ispita, a koja će se održati u Zagrebu, od subote, 24. kolovoza do nedjelje, 1. rujna 2019. prema priloženom rasporedu predavanja.

Seminar će se održati u kongresnom centru Forum Zagreb (www.forumzagreb.net)  na adresi: Radnička cesta 50 (centar Green Gold), 1. kat. Napominjemo da uzmete u obzir jutarnju gužvu te da se na vrijeme uputite prema centru Green Gold.

Svi kandidati koji su se prijavili za ovu edukaciju dužni su uredno pohađati nastavu u njezinom ukupno predviđenom trajanju. U slučaju nemogućnosti sudjelovanja na dijelu nastave, potrebno je o tome obavijestiti HOK slanjem maila na: hok-cba@hok-cba.hr 

Prilikom dolaska i odlaska s edukacije potrebno je potpisati se na za to predviđenoj listi (na ulazu u dvoranu). Posebno, za vrijeme vježbi pisanja presuda, nije moguće napustiti dvoranu, a da se prije toga niste potpisali na potpisnoj listi kod predavača, vratili spis te naveli potrebu za ranijim napuštanjem dvorane. Materijali (prezentacije) s predavanja bit će dostupni na mrežnoj poveznici koju ćete dobiti na dan početka edukacije. Za pisanje građanske, kaznene i upravne presude potrebno je kod sebe imati trgovački papir i kemijsku.

SMJEŠTAJ

Odvjetničkim vježbenicima izvan OZ Zagreb, a koji su potrebu smještaja naveli u prijavi, osiguran je smještaj u dvokrevetnim sobama (s doručkom) u hotelu Panorama, Trg Krešimira Ćosića 9, Zagreb. U hotel se možete prijaviti u subotu, 24. kolovoza 2019. tek od 14.00 sati, ali stvari možete ostaviti u garderobi hotela i prije 14.00 sati, s obzirom da nastava prvi dan edukacije počinje u 13.10 sati.