Edukacija za pripremu polaganja pravosudnog ispita za odvjetničke vježbenike HOK-a

SVIM ODVJETNIČKIM VJEŽBENICIMA     

HRVATSKE ODVJETNIČKE KOMORE

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU EDUKACIJE NAMIJENJENE ODVJETNIČKIM VJEŽBENICIMA RADI PRIPREME ZA POLAGANJE PRAVOSUDNOG ISPITA I POTVRDA SUDJELOVANJA NA EDUKACIJI U KOLOVOZU 2019.*

Poštovane kolegice i kolege,

Odvjetnička akademija HOK-a organizirat će edukaciju namijenjenu odvjetničkim vježbenicima radi pripreme za polaganje pravosudnog ispita(dalje: edukacija) u vremenu od subote, 24. kolovoza do nedjelje, 1. rujna 2019. u Konferencijskom centru Forum Zagreb, Radnička cesta 50, Zagreb (zgrada Green Gold). 

Edukacija je namijenjena odvjetničkim vježbenicima koji su odgovorom na dostavljeni upitnik izrazili svoju zainteresiranost za pohađanje edukacije te namjeru polaganja pravosudnog ispita do zaključno srpnja 2020. godine.

Gore navedene odvjetničke vježbenike pozivamo da putem mrežne poveznice u nastavku potvrde svoje sudjelovanjena edukaciji najkasnije do 10. lipnja 2019. te se time i obvežu na redovito pohađanje iste.

http://www.hok-cba.hr/hr/prijava-seminar-kolovoz-2019

Izostanak potvrde sudjelovanja do navedenog roka smatrat će se odustankom od sudjelovanja na edukaciji.

Također, sve odvjetničke vježbenike koji nisu članovi OZ Zagreb moli se da naznače i eventualnu potrebu osiguranja smještaja u Zagrebu.

Prijave odvjetničkih vježbenika koji nisu ranije izrazili zainteresiranost za sudjelovanje u edukaciji u 2019. godini, a željeli bi istu pohađati, zaprimat će se u vremenu od 10. do 12. lipnja. 2019.do popunjenja raspoloživih mjesta putem gore navedene mrežne poveznice.

U slučaju popunjenosti, vježbenici će biti raspoređeni za pohađanje edukacije u 2020. godini, a o točnom terminu njezina održavanja bit će pravodobno obaviješteni.

NAPOMENA:

Odvjetnički vježbenici koji neopravdano izostanu s ove edukacjie, a svoje sudjelovanje ne odjave najkasnije do 5. srpnja 2019., gube pravo na pristup edukaciji ubuduće.

Napominjemo da su odvjetnički vježbenici dužni nazočiti svim predavanjima i vježbama koji će se održati u gore navedenom vremenu u okviru ove edukacije.

HOTELSKI SMJEŠTAJ:

HOK snosi troškove smještaja odvjetničkih vježbenika koji vježbu obavljaju izvan OZ Zagreb. Smještaj će organizirati HOK,ISKLJUČIVO u dvokrevetnim sobama. 

* HOK zadržava pravo promjene svih uvjeta održavanja seminara uključujući i promjenu termina. Svi detalji o održavanju seminara i raspored predavanja objavit će se naknadno na web stranici HOK-a.