Obavijesti OZ Osijek

Upute za pristup LMS sustavu (sustav učenja na daljinu)

Poštovane kolegice i kolege,

Donacija Odvjetničkog zbora Osijek Kliničkom bolničkom centru Osijek i dječjem domu „Klasje“

Upravni odbor Odvjetničkog zbora Osijek ove je godine odlučio barem malo uljepšati nadolazeće božićne blagdane štićenicima Dječjeg doma „Klasje“ u Osijeku.

Odluka o privremenoj organizaciji rada na Općinskom sudu u Osijeku

Poštovane kolegice i kolege,

predsjednik Vrhovnog suda RH dana 02. studenog 2020.g. donio je "Upute i mjere za sprječavanje širenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2", a u kojima se nalaze preporuke na koji način bi sudovi u RH trebali organizirati rad u narednom razdoblju.

Godišnja Skupština OZ Osijek 6. lipnja 2020. godine

Poštovane kolegice i kolege,

upravni odbor Odvjetničkog zbora Osijek donio je odluku o održavanju redovne godišnje Skupštine OZ Osijek dana 6. lipnja 2020. godine (subota) s početkom u 10.30 sati, u prostorijama Odvjetničkog doma, Europska avenija 20/I.

U privitku Vam šaljemo poziv.

Uputa Trgovačkog suda u Osijeku o načinu postupanja Trgovačkog suda u Osijeku i Stalne službe u Slavonskom Brodu

U prilogu se nalazi Uputa predsjednice Trgovačkog suda u Osijeku od 28.4.2020. o načinu postupanja u zgradi Trgovačkog suda u Osijeku i Stalne službe u Slavonslom Brodu od 4.5.2020.

Način rada Trgovačkog suda u Osijeku i Stalne službe u Slavonskom Brodu

Poštovane kolegice i kolege, 

s obzirom da je u Republici Hrvatskoj proglašena epidemija bolesti COVID-19, rad u Trgovačkom sudu u Osijeku i Stalnoj službi u Slavonskom Brodu, u prethodnom razdoblju je organiziran kroz dežurstva, na način da su se poduzimale samo hitne radnje i registarski postupci. 

Važna obavijest - pojašnjenje o propusnicama

Poštovane kolegice i kolege,

Stranice