Obavijesti OZ Osijek

Predavanje "Novela Zakona o parničnom postupku" 22. listopada 2019. u Osijeku

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore i OZ Osijek organiziraju predavanje na temu ”Novela Zakona o parničkom postupku” koje će se održati dana 22. listopada 2019. u 17,00 sati na Pravnom fakultetu u Osijeku, Stjepana Radića 13. Temu će izlagati suci Vrhovnog suda RH  dr.sc. Jadranko Jug i mag. iur. Željko Pajalić.

Izvještajna godišnja skupština OZ Osijek 18. svibnja 2019.

Izvještajna godišnja skupština Odvjetničkog zbora Osijek održat će se u subotu 18. svibnja 2019. s početkom u 10.00 sati, u prostorijama Zbora Osijek.

Nakon Skupštine bit će organiziran ručak za sve prisutne u prostorijama Zbora.

Predavanje "Ovrha jedine nekretnine - primjena zakonske odredbe u praksi" 14. svibnja 2019. u Osijeku

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore u suradnji s Odvjetničkim zborom Osijek organizira stručno predavanje na temu «Ovrha jedine nekretnine – primjena zakonske odredbe u praksi», koje će se održatiu utorak, 14. svibnja 2019. godine s početkom u 17.00 sati, u prostorijama OZ Osijek, Europske avenije 20

Predavanje "Stjecanje prava vlasništva dosjelošću" 18. travnja 2019. u Osijeku

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore i Odvjetnički zbor Osijek organiziraju predavanje na temu «Stjecanje prava vlasništva dosjelošću», dana 18. travnja 2019. godine u 17,00 sati u prostorijama Odvjetničkog zbora Osijek. Temu će izlagati Dragan Katić, mag.iur. sudac Vrhovnog suda RH.

 

Predsjednik OZ Osijek

Predavanje "Tužba radi kredita u CHF" 28. ožujka 2019. u Osijeku

Odvjetnička akademija  HOK-a u suradnji s Odvjetničkim zborom Osijek organizira predavanje na temu: „Tužbe radi kredita u CHF“ dana 28. ožujka 2019. (četvrtak), s početkom u 17.00 sati, na Pravnom fakultetu u Osijeku, S. Radića 13,  koje će održati doc.dr.sc  Jadranko Jug, sudac Vrhovnog suda RH.

 

Predavanje "Redoviti pravni lijekovi u kaznenom postupku u sudskoj praksi" 5. ožujka 2019. u OZ Osijek

Odvjetnička akademija HOK i Odvjetnički Zbor Osijek organiziraju predavanje: „Redoviti pravni lijekovi u kaznenom postupku u sudskoj praksi“, dana 5. ožujka 2019. (utorak), s početkom u 17.00 sati, u prostorijama Zbora Osijek, Europske avenije 20.

Temu će izlagati:

doc.dr.sc Marin Mrčela, zamjenik predsjednika Vrhovnog suda RH

Radionica na temu "Jednostavni postupak stečaja potrošača" 28. veljače 2019. u Osijeku

Izmjenama i dopunama Zakona o stečaju potrošača koje su stupile na snagu 1. siječnja 2019. predviđen je jednostavni postupak stečaja potrošača u okviru kojega se kao povjerenici imenuju odvjetnici s liste odvjetnika na koju su se prijavili putem Hrvatske odvjetničke komore.

Tradicionalni susret članova OZ Osijek povodom predstojećih blagdana

Odvjetnički zbor Osijek organizira tradicionalni susret članova našeg Zbora povodom predstojećih božićnih blagdana i Nove godine, dana 21. prosinca 2018. s početkom u 20.00 sati, u restoranu „Crna Svinja“ uz zabavni program Igora Delača i AurA Band.

 

Predstava "Tobija" za djecu odvjetnika i odvjetničkih vježbenika

Odvjetnički zbor Osijek organizira za djecu odvjetnika i odvjetničkih vježbenika predstavu pod nazivom „Tobija“, dana 17. prosinca 2018. s početkom u 18 sati u dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku.

 

Seminar o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma

Hrvatska odvjetnička komora, organizira seminar za odvjetnike OZ Osijek i OZ Vukovarsko-srijemske županije sa svrhom provedbe obvezne godišnje “Edukacije u području sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma“ na temu “Aktualnosti u primjeni SPNFT mjera i radnji u sektoru odvjetnika“, dana 17. studenog 2018.

Stranice