Obavijesti OZ Osijek

Godišnja Skupština OZ Osijek 6. lipnja 2020. godine

Poštovane kolegice i kolege,

upravni odbor Odvjetničkog zbora Osijek donio je odluku o održavanju redovne godišnje Skupštine OZ Osijek dana 6. lipnja 2020. godine (subota) s početkom u 10.30 sati, u prostorijama Odvjetničkog doma, Europska avenija 20/I.

U privitku Vam šaljemo poziv.

Uputa Trgovačkog suda u Osijeku o načinu postupanja Trgovačkog suda u Osijeku i Stalne službe u Slavonskom Brodu

U prilogu se nalazi Uputa predsjednice Trgovačkog suda u Osijeku od 28.4.2020. o načinu postupanja u zgradi Trgovačkog suda u Osijeku i Stalne službe u Slavonslom Brodu od 4.5.2020.

Način rada Trgovačkog suda u Osijeku i Stalne službe u Slavonskom Brodu

Poštovane kolegice i kolege, 

s obzirom da je u Republici Hrvatskoj proglašena epidemija bolesti COVID-19, rad u Trgovačkom sudu u Osijeku i Stalnoj službi u Slavonskom Brodu, u prethodnom razdoblju je organiziran kroz dežurstva, na način da su se poduzimale samo hitne radnje i registarski postupci. 

Važna obavijest - pojašnjenje o propusnicama

Poštovane kolegice i kolege,

Obavijest članovima OZ Osijek o radu sudova i radu Odvjetničkog doma u Osijeku

SVIM ČLANOVIMA OZ OSIJEK

Poštovane kolegice i kolege,

Predavanje "Odgovornost članova (osnivača) trgovačkog društva i članova uprave trgovačkih društava" 27. veljače 2020. u Osijeku

Odvjetnički zbor Osijek u suradnji s Odvjetničkom akademijom HOK-a organizira predavanje na temu: „Odgovornost članova (osnivača) trgovačkog društva i članova uprave trgovačkih društava“ u četvrtak, 27. veljače 2020. u 17.00 sati, u prostorijama Zbora Osijek.

Zabava uoči božićnih blagdana i Nove godine OZ Osijek

Poštovane kolegice i kolege,

Uoči božićnih blagdana i Nove godine Odvjetnički zbor Osijek organizira zabavu za odvjetnice i odvjetnike s pratnjom te odvjetničke vježbenike 

dana 20. prosinca (petak) 2019. godine, s početkom u 20.00 sati, u restoranu „Crna Svinja“, Ovčara 3, Čepin, uz nastup glazbenog sastava „Passage band“

Neformalno druženje u OZ Osijek "Večer vina i glazbe" 15. studenoga 2019.

Poštovane kolegice i kolege,

Odvjetnički zbor Osijek organizira ugodno i neformalno druženje članova našeg Zbora pod nazivom „Večer vina i glazbe“ dana 15. studenog 2019. (petak) s početkom u 19.00 sati, u prostorijama Odvjetničkog zbora Osijek.

Stranice