Hibridni forum “Poslovanje u Hong Kongu u svijetu koji se brzo mijenja” 11. srpnja 2023.

The Law Society of Hong Kong organizira forum na temu „Poslovanje u Hong Kongu u svijetu koji se brzo mijenja” („Forum”) koji će se održati u utorak, 11. srpnja 2023. od 09 do 18 sati  (po hongkonškom vremenu) u hibridnom formata, na engleskom jeziku.

Forum ima za cilj olakšati pronicljivu razmjenu iskustava i ideja o jedinstvenim prednostima i mogućnostima Hong Konga koje mogu ojačati status ovog grada kao vodećeg međunarodnog pravnog i financijskog središta i ulaza u kontinentalnu Kinu za međunarodno poslovanje. Očekuje se da će Forumu prisustvovati oko 1.000 inozemnih vladinih dužnosnika i poslovnih predstavnika u Hong Kongu, kao i pravni praktičari i investitori iz cijelog svijeta.

 M. Chan, predsjednik Odvjetničkog društva Hong Konga, srdačno poziva članove Hrvatske odvjetničke komore da se virtualno pridruže na ovom značajnom događaju kako bi se susreli s pravnicima, poslovnim ljudima, vladinim dužnosnicima, znanstvenicima i predstavnicima regulatornih tijela iz cijelog svijeta. Za više informacija pogledajte priloženi letak o događaju ili posjetite web stranicu Foruma i prijavite se najkasnije do 23. lipnja 2023. godine.

Ako su vam potrebne dodatne informacije o ovom događaju, slobodno kontaktirajte tajništvo na +852 2846 0522 / +852 2846 0577 ili BNR@hklawsoc.org.hk.

LSHK Forum on Doing Business in HK_Flyer (EN)