Konferencija “Sustavni pristup modelima konsenzualne pravde u hrvatskom kaznenom postupku” 24. studenoga u Zagrebu

Pravni fakultet u Zagrebu poziva članove Hrvatske odvjetničke komore na konferenciju „Sustavni pristup modelima konsenzualne pravde u hrvatskom kaznenom postupku – prijedlozi za rekonstrukciju normativnog okvira“, koja će se održati u petak 24. studenog 2023. u Društvu sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu (Frankopanska 5A).

Konferencija će se održati u okviru istraživačkog projekta „Sustavni pristup modelima konsenzualne pravde u hrvatskom kaznenom postupku“ – NegJusCrokoji sufinancira Hrvatska zaklada za znanost. Na konferenciji će se održati izlaganja o rezultatima i zaključcima provedenih znanstvenih istraživanja i prijedlozima za rekonstrukciju postojećeg normativnog okvira, koji će biti predmet rasprave u dva stručna panela. Riječ je o završnoj projektnoj konferenciji, a program se nalazi u privitku ovog poziva.

Konferencija će se održati u hibridnom obliku: uživo i online putem platforme Google Meet. Molimo vas da  svoje sudjelovanje na konferenciji potvrdite ispunjavanjem online prijavnog obrasca. Prijavnom obrascu možete pristupiti putem sljedeće poveznice:

https://forms.gle/z3rTfBLAJ2ewCizj7

Nakon prijave, svim prijavljenim sudionicima će u srijedu 22. studenog 2023., na adresu e-pošte koju su naveli, dobiti poveznicu za online pristup konferenciji putem Google Meeta.

Broj sudionika koji mogu prisustvovati konferenciji uživo je, zbog prostornih mogućnosti, ograničen. S obzirom na to, sudionicima koji su se prijavili za sudjelovanje uživo će najkasnije do srijede 22. studenog 2023., na adresu e-pošte koju su naveli u prijavnom obrascu, dobiti potvrdu da mogu sudjelovati na taj način. Kada se popune sva mjesta u dvorani, svim prijavljenima bit će omogućeno sudjelovanje putem poveznice.

 U prilogu program.

Program zavrsne konferencije u projektu Sustavni pristup modelima konsenzualne pravde u hrvatskom kaznenom postupku (2)