Regionalna konferencija o arbitraži i alternativnom rješavanju sporova – sporovi u građevinskim projektima (rane prijave do 20. kolovoza)

Međunarodna trgovačka komora (ICC) Hrvatska i Hrvatska gospodarska komora  s velikim zadovoljstvom pozivaju na dvodnevnu konferenciju Regional Conference on Arbitration and ADR – Construction Projects Disputes (Regionalna konferencija o arbitraži i alternativnom rješavanju sporova – sporovi u građevinskim projektima) koja će se održati 2. i 3. listopada 2023. godine, u hotelu Excelsior Dubrovnik, na adresi Ul. Frana Supila 12, u Dubrovniku.

Na konferenciji će međunarodni i domaći stručnjaci iz područja građevinskih sporova, alternativnog rješavanja sporova i arbitraže – inženjeri i arbitražni praktičari, kroz četiri panel-rasprave podijeliti svoja znanja o aktualnim pitanjima u infrastrukturnim projektima u regiji u vezi s upravljanjem ugovorima i rješavanjem sporova.

U sklopu konferencije održat će se i radionica Construction Project Success – Risk Allocation, Project Delivery Strategy and Effective Conflict Management (Uspjeh građevinskog projekta – raspodjela rizika, strategija izvedbe projekta i učinkovito upravljanje sporovima).

Više o tome: https://www.hgk.hr/regionalna-konferencija-o-arbitrazi-i-alternativnom-rjesavanju-sporova-sporovi-u-gradevinskim-projektima-najava