Edukacija – „Aktualnosti i praktična primjena Opće uredbe o zaštiti podataka“

Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu od 12. do 16. lipnja 2023. kreće novi ciklus edukacija iz programa cjeloživotnog obrazovanja naziva „Aktualnosti i praktična primjena Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR)“.

Cilj navedenog programa cjeloživotnog obrazovanja je pružiti polaznicima relevantno teorijsko i praktično znanje za potpunu provedbu obveza, upoznavanje sa aktualnim odlukama nadležnih tijela i trajno praćenje usklađenosti s Općom uredbom o zaštiti podataka 2016/679, Zakonom o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka NN 42/2018, relevantnim odlukama AZOP-a i drugih nadzornih tijela te Europskog odbora za zaštitu podataka.

Prije početka same edukacije polaznici imaju mogućnost postavljanja pitanja u vezi s primjenom Opće uredbe, na koja se odgovara tijekom edukacije. Program edukacije namijenjen je službenicima za zaštitu podataka, pravnicima u gospodarstvu, odvjetnicima, odvjetničkim vježbenicima, sucima, zaposlenima u sustavu pravosuđa, zaposlenima u gospodarstvu a koji upravljaju osobnim podacima te svima koji u svakodnevnom poslovanju sudjeluju u obradi osobnih podataka.

Edukacija će se održavati u prostorijama Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu od 12. do 16. lipnja 2023 godine. od 17 do 21 sati, te ONLINE putem ZOOM platforme u isto vrijeme.

 

Više informacija o programu
PRIJAVA ZA EDUKACIJU
Za sve upite i informacije slobodno nas kontaktirajte na czo.gdpr@pravo.hr