Hrvatski dani osiguranja 2022 u Opatiji

Hrvatski ured za osiguranje, kao udruženje društava za osiguranje u Republici Hrvatskoj i ove godine, od 4. do 6. svibnja, organizira najveće i najznačajnije godišnje okupljanje hrvatskih osiguratelja, međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju „Hrvatski dani osiguranja 2022“.

Nakon dvije godine održavanja u Zagrebu, Konferencija se vraća u Opatiju, na lokaciju Amadria park, Milenij hoteli d.o.o.

Cilj Konferencije jest održati kontinuitet okupljanja brojnih uglednih stručnjaka iz redova osiguranja i reosiguranja, regulatora i drugih pratećih financijskih institucija s nacionalne, regionalne i europske razine, koji će prezentirati i komentirati aktualne teme vezane uz stanje i najnovija kretanja na tržištu hrvatskog i europskog osiguranja.

Program ovogodišnje konferencije obuhvaća koktel druženje 4. svibnja u večernjim satima, radne programe 5. i 6. svibnja te prigodni društveni i zabavni program za sudionike konferencije 5. svibnja u večernjim satima.
Radni program Konferencije paralelno će popratiti izlaganja i panel rasprave na temu obrade i likvidacije automobilskih šteta, s temama koje će biti zanimljive i korisne Vašim članovima, od kojih izdvajamo panel raspravu na temu:

Promjena Orijentacijskih kriterija VSRH – dvije godine poslije, a u kojoj će sudjelovati:

prof. dr. sc. Marko Baretić, redoviti profesor, Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, doc.dr.sc. Jadranko Jug, sudac, Vrhovni sud Republike Hrvatske,
Vlatka Paškvalin Bošković, sutkinja, Općinski građanski sud u Zagrebu,
Ivica Veselić, sudac, Županijski sud u Zagrebu,

Vitomir Boić, sudac, Županijski sud u Velikoj Gorici.

Cilj nam je i ove godine postići zajedništvo demonstrirano na konferencijama održanim posljednjih godina, koje su zahvaljujući svojoj koncepciji, organizacijskom pristupu i energiji, svaki puta okupile respektabilan broj sudionika, među kojima su uspješnosti iste doprinosili i brojni odvjetnici.

Ovim putem upućujemo poziv na prijavu sudjelovanja Vama i svim članovima Hrvatske odvjetničke komore, uz zamolbu da poziv proslijedite svim Vašim članovima.

Prijave za sudjelovanje vrše se online, ispunjavanjem posebnog obrasca koji se nalazi na poveznici, a rok za prijavu sudjelovanja je 28. travnja 2022. godine.

Smještaj u Opatiji možete rezervirati u hotelu u kojem se Konferencija održava, putem poveznice: Hrvatski ured za osiguranje uz kod: HUO22.

Sve vijesti i informacije o Konferenciji moći ćete pratiti na konferencijskoj web stranici na kojoj će uskoro biti objavljen i cjeloviti program.