ICC FIDIC Conference on International Construction Contracts and Dispute Resolution u Dubrovniku (popust za rane prijave do 26. kolovoza)

Međunarodna trgovačka komora (ICC) Hrvatska i Hrvatska gospodarska komora vas u svojstvu domaćina i suorganizatora s velikim zadovoljstvom pozivaju na dvodnevnu konferenciju ICC-a i Međunarodne federacije inženjera konzultanata (FIDIC) – ICC FIDIC Conference on International Construction Contracts and Dispute Resolution koja će se ove godine održati 14. i 15. listopada, u hotelu Excelsior Dubrovnik, na adresi Ul. Frana Supila 12, u Dubrovniku. Popust za rane prijave na konferenciju je do 26. kolovoza 2022.

Ovo događanje koje okuplja vodeće svjetske stručnjake u području građenja ima za cilj sudionicima pružiti informacije o najnovijem razvoju i trendovima u struci, pružiti uvid u stvarni svijet i specijalistička znanja, kao i ponuditi ekskluzivnu aplikaciju za povezivanje međunarodne građevinske zajednice.

Međunarodno poznati inženjeri, stručnjaci za građevinsku arbitražu i korporativni pravnici iz vodećih tvrtki na tom području podijelit će svoje praktično iskustvo i znanje o FIDIC ugovorima i povezanim postupcima za rješavanje zahtjeva i sporova, o Vijećima za sporove i arbitražama ICC-ja u građevinskim predmetima.

Više o tome: https://www.hgk.hr/icc-fidic-conference-on-international-construction-contracts-and-dispute-resolution-najava