Konferencija “Hrvatski dani osiguranja 2024” 9. i 10. svibnja 2024. u Opatiji

Hrvatski ured za osiguranje, kao udruženje društava za osiguranje u Republici Hrvatskoj i ove godine, od 8. do 10. svibnja, organizira najveće i najznačajnije godišnje okupljanje hrvatskih osiguratelja, međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju „Hrvatski dani osiguranja 2024“, u Opatiji, na lokaciji Amadria park, Milenij hoteli d.o.o.

Cilj Konferencije jest održati kontinuitet okupljanja brojnih uglednih stručnjaka iz redova osiguranja i reosiguranja, regulatora i drugih pratećih financijskih institucija s nacionalne, regionalne i europske razine, koji će prezentirati i komentirati aktualne teme vezane uz stanje i najnovija kretanja na tržištu hrvatskog i europskog osiguranja.

Program ovogodišnje konferencije obuhvaća koktel druženje 8. svibnja u večernjim satima, radne programe 9. i 10. svibnja te prigodni društveni i zabavni program za sudionike konferencije 9. svibnja u večernjim satima.

Cilj je i ove godine postići zajedništvo demonstrirano na konferencijama održanim posljednjih godina, koje su zahvaljujući svojoj koncepciji, organizacijskom pristupu i energiji, svaki puta okupile respektabilan broj sudionika, među kojima su uspješnosti iste doprinosili i brojni odvjetnici.

Poziv na Konferenciju upućen je i svim članovima Hrvatske odvjetničke komore.
Prijave za sudjelovanje vrše se online, ispunjavanjem posebnog obrasca koji se nalazi na poveznici https://huo.hr/hr/prijava-hrvatski-dani-osiguranja.

Smještaj u Opatiji možete rezervirati u hotelu u kojem se Konferencija održava, putem poveznice: Hrvatski ured za osiguranje uz kôd: HDO2024.

Sve vijesti i informacije o Konferenciji moći ćete pratiti na konferencijskoj web stranici https://dani-osiguranja.huo.hr .