Konferencija „Konsenzualni postupci u hrvatskom i poredbenom kaznenom procesnom pravu te u iskustvima praktičara“ 9. prosinca 2022. u Zagrebu

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira konferenciju „Konsenzualni postupci u hrvatskom i poredbenom kaznenom procesnom pravu te u iskustvima praktičara – predstavljanje rezultata istraživanja“, koja će se održati u petak 9. prosinca 2022. na Fakultetu (Trg Republike Hrvatske 3, dvorana IV).

Konferencija će se održati u okviru istraživačkog projekta „Sustavni pristup modelima konsenzualne pravde u hrvatskom kaznenom postupku“ – NegJusCro. Uz predstavljanje samog projekta, na konferenciji će se održati izlaganja o rezultatima i zaključcima provedenih znanstvenih istraživanja, koji će biti predmet rasprave u dva stručna panela. Program konferencije nalazi se u privitku ovog poziva.

Konferencija će se održati u hibridnom obliku: uživo i online putem platforme Google Meet. Molimo Vas da svoje sudjelovanje na konferenciji potvrdite ispunjavanjem online prijavnog obrasca. Prijavnom obrascu možete pristupiti putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/U2crow98T21aUrtN6

Nakon prijave, svim prijavljenim sudionicima  bit će u srijedu 7. prosinca 2022., na adresu e-pošte koju su naveli, poslana poveznica za online pristup konferenciji putem Google Meet-a.

Broj sudionika koji mogu prisustvovati konferenciji na Fakultetu je, zbog prostornih mogućnosti, ograničen. S obzirom na to, sudionicima koji su se prijavili za sudjelovanje uživo ćemo najkasnije do srijede 7. prosinca 2022., na adresu e-pošte koju su naveli u prijavnom obrascu, poslati potvrdu da mogu sudjelovati na taj način. Kada se popune sva mjesta u fakultetskoj dvorani, svim prijavljenima bit će omogućeno sudjelovanje putem poveznice.

 

U privitku poziv i program konferencije.

Poziv na konferenciju o konsenzualnim postupcima u kaznenom procesnom pravu

Program konferencije