Stručni skup “Pravo i politika digitalnog tržišta na prekretnici – što donosi novi europski regulatorni okvir?”, HGK, 6. lipnja 2024.

Međunarodna trgovačka komora (ICC) Hrvatska i Hrvatska gospodarska komora vas s velikim zadovoljstvom pozivaju na stručni skup Pravo i politika digitalnog tržišta na prekretnici – što donosi novi europski regulatorni okvir? koji će se održati 6. lipnja, s početkom u 9:30 sati, u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi Rooseveltov trg 2, u Zagrebu.

Kroz uvodno izlaganje i tri stručne panel rasprave prikazat će se bitni elementi novog europskog i hrvatskog pravnog okvira za digitalno tržište te raspraviti sporna pitanja vezana uz tumačenje i primjenu novih europskih propisa.

Skup će okupiti vodeće hrvatske stručnjake – predstavnike akademske zajednice, odvjetničke profesije, korporativne pravnike te stručnjake iz monetarnog, financijskog i IT sektora, koji će sa sudionicima podijeliti svoje prve utiske, iskustva i stručna znanja vezana uz izazove praktične prilagodbe poslovanja novom europskom regulatornom okviru.

Više o tome: https://hgk.hr/icc-hrvatska/strucni-skup-pravo-i-politika-digitalnog-trzista-na-prekretnici-sto-donosi-novi-europski-regulatorni-okvir-najava