Savjetovanje s javnošću pri donošenju Pravila o utvrđivanju programa, postupka i načina provedbe ispita iz poznavanja pravnog poretka Republike Hrvatske.

Hrvatska odvjetnička komora izvješćuje da se s danom 14. veljače 2022. otvara savjetovanje s javnošću pri donošenju Pravila o utvrđivanju programa, postupka i načina provedbe ispita iz poznavanja pravnog poretka Republike Hrvatske, sukladno članku 11. Zakona o pravu na pristup informacijama.

Savjetovanje će biti otvoreno od 14. veljače 2022. do 16. ožujka 2022. te se zainteresirani pozivaju da svoje prijedloge i mišljenja na Nacrt prijedloga Pravila o utvrđivanju programa, postupka i načina provedbe ispita iz poznavanja pravnog poretka Republike Hrvatske dostave najkasnije do 16. ožujka 2022. na e-mail adresu: hok-cba@hok-cba.hr.

Nacrt prijedloga Pravila o utvrđivanju programa, postupka i načina provedbe ispita iz poznavanja pravnog poretka Republike Hrvatske, s popratnim dokumentom u kojem se navode razlozi donošenja i ciljevi koji se donošenjem Pravila o utvrđivanju programa, postupka i načina provedbe ispita iz poznavanja pravnog poretka Republike Hrvatske žele postići nalaze se objavljeni na poveznici: https://www.hok-cba.hr/savjetovanja-s-javnoscu/