Team Building ROZ-a 2024. – Kostrena, subota 1. lipnja 2024.

Poštovane kolegice i kolege,

i ove godine planirali smo održati jedno druženje u Kostreni, pored mora, ispod Motela Lucija, kao što je to bilo i prošle godine.

Radi se o druženju tijekom kojeg se može odigrati koja nogometna i odbojkaška utakmica, košarka, tenis, stolni tenis, partija boća i karata, itd. Tko želi može prošetati uz more ili se samo družiti uz jelo i piće, a može se usput zapjevati i zasvirati pa tko želi neka donese glazbene instrumente da nam bude veselije. Možete ponijeti rekvizite za badminton, stolni tenis i za sve druge aktivnosti koje vas vesele, a koje inače prakticirate na obiteljskim druženjima ili druženjima s prijateljima.

Za ručak imamo roštilj, osigurano je piće (vino, pivo, sokovi), a tko se želi dodatno zasladiti ili ostale time iznenaditi može pripremiti ili donijeti i nešto slatko.

Molimo zainteresirane za ovo druženje da putem maila potvrde svoj dolazak i da uplate participaciju od 15,00 € našoj tajnici Sanji Kostešić do srijede 29. svibnja 2024., a to isto mogu učiniti i KEKS-icom. Nazovite Sanju i dogovorite s njom taj način plaćanja ako vam on više odgovara.

Dakle, okupljanje je iduće subote  1. lipnja 2024. u 11,00 sati te vas s veseljem očekujemo.

S poštovanjem,

Vatroslav Abramović, predsjednik