Oglasi HOK-a

Hrvatska odvjetnička komora kao poslodavac nema aktivnih oglasa za zapoštljavanje.

Natječaj koji je objavljen za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu: administrator u Hrvatskoj odvjetničkoj komori (m/ž) je završen. (oglas objavljen 26. ožujka 2024.)

Natječaj koji je objavljen za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu: stručni suradnik u Odjelu za međunarodne poslove u Hrvatskoj odvjetničkoj komori (m/ž) je završen.

Natječaj koji je objavljen za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu: voditelj financija i računovodstva u Hrvatskoj odvjetničkoj komori (m/ž) je završen.

Natječaj koji je objavljen za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu: stručni suradnik u Hrvatskoj odvjetničkoj komori (m/ž) je završen.

Natječaj koji je objavljen za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu: stručni suradnik u Hrvatskoj odvjetničkoj komor (m/ž) je završen.

Natječaj koji je objavljen za zasnivanje radnog odnosa na mjestu: administrativni referent- daktilograf u Hrvatskoj odvjetničkoj komori (m/ž) je završen.

Natječaj koji je objavljen za zasnivanje radnog odnosa na mjestu: stručni suradnik u Hrvatskoj odvjetničkoj komori (m/ž) je završen.

Natječaj koji je objavljen za zasnivanje radnog odnosa na mjestu: administrator u Hrvatskoj odvjetničkoj komori (m/ž) je završen.