Slobodna odvjetnička mjesta

Odvjetničko društvo Babić, Brborović & partneri j.t.d. iz Zagreba, Ulica Milana Amruša 5, raspisuje natječaj za zapošljavanje odvjetnika (m/ž). Uvjeti koje kandidat treba ispunjavati su iskustvo rada u trgovačkom pravu i radnom pravu, odlično poznavanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Molbe sa životopisima isključivo slati na e-adresu: ured@uredbabic.hr zaključno s danom 16.12.2023. godine.

Odvjetnik Damir Ježić iz Zagreba, Kaptol 25, traži odvjetničkog vježbenika/vježbenicu bez radnog iskustva i s pravom na ostvarivanje mjera aktivne politike zapošljavanja HZZ-a i odvjetničkog vježbenika/vježbenicu s položenim pravosudnim ispitom i/ili odvjetnika/odvjetnicu. Od kandidata se očekuje poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijave i životopise molimo dostaviti na: info@jezic-law.hr.

Odvjetničko društvo Šooš, Maceljski, Mandić, Stanić i Partneri d.o.o., Trg žrtava fašizma 6, Zagreb, traži odvjetnika (m/ž) za stalni radni odnos, s višegodišnjim iskustvom u nekretninskim projektima i projektima gradnje i ulaganja u infrastrukturu (real estate & infrastructure projects). Životopise molimo slati na e-adresu:  info@mspartner.hr

Odvjetnik Krešimir Loboja iz Zagreba, Kneza Borne 14, zapošljava odvjetnika/odvjetnicu. Od kandidata se očekuje samostalnost i odgovornost u radu, ambicioznost, jako dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te dobro poznavanje rada na računalu (Word, Windows, Outlook). Prednost je položen vozački ispit B kategorije kao i posjedovanje vlastitog automobila. Prijave i životopise (CV – na hrvatskom i engleskom jeziku) molimo dostaviti na e–adresu: ured@odvjetnik-loboja.hr.

Odvjetničko društvo Vaić & Dvorničić d.o.o. iz Rijeke, Križanićeva 5, traži odvjetničkog vježbenika (m/ž) s ili bez položenog pravosudnog ispita ili odvjetnika. Od kandidata se očekuje poznavanje rada na računalu i dobro poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu. Traži se organizirana, odgovorna i motivirana osoba. Odvjetnički ured se pretežno bavi građanskim, zemljišnoknjižnim i trgovačkim pravom. Opis poslova: pisanje prijedloga, podnesaka i dopisa, pristup ročištima, komunikacija i korespondencija sa sudovima i strankama, ostali pravni poslovi uobičajeni u odvjetničkom uredu. Molim molbe sa životopisima slati na e-adresu: savin@vaic.hr.

Odvjetničko društvo Štajduhar & Jurec Baras OD d.o.o. iz Zagreba, Trnjanska cesta 67, traži odvjetničkog vježbenika (m/ž) s ili bez položenog pravosudnog ispita ili odvjetnika. Od kandidata se očekuje poznavanje rada na računalu. Traži se organizirana, odgovorna i motivirana osoba. Odvjetnički ured se pretežno bavi građanskim, zemljišnoknjižnim i trgovačkim pravom. Opis poslova: pisanje prijedloga, podnesaka i dopisa, pristup ročištima, komunikacija i korespondencija sa sudovima i strankama, ostali pravni poslovi uobičajeni u odvjetničkom uredu. Molim molbe sa životopisima slati na e-adresu: branka.stajduhar@odvjetnickiured-stajduhar.hr.

Odvjetnik Pavao Mrkonjić, sa sjedištem zasebnog ureda u Zagrebu, Ante Topić Mimare 24: traži se odvjetnički vježbenik/vježbenica s ili bez položenog pravosudnog ispita ili odvjetnik za radni odnos. Prednost imaju oni kandidati koji su radili kod više poslodavaca te koji imaju položen pravosudni ispit. Uvjeti koje kandidat/kandidatkinja mora ispunjavati: napredno korištenje Microsoft Offica (Excel i Word), položen vozački ispit B kategorije te aktivno korištenjevozila, samostalnost i odgovornost u obavljanju poslova. Mjesto rada: Zagreb, Prilaz Ivana Visina 1-3 (naselje Siget ) kod Avenue Malla Nudimo: dinamično i poticajno radno okruženje, radni odnos na neodređeno vrijeme, bonuse, stimulativna primanja. Cijenjeni kandidati mogu se prijaviti putem e-adresu: odvjetnicki.ured.mrkonjic@gmail.com.

Odvjetničko društvo Jelić, Čavlina Zrinšćak i Sardelić d.o.o. iz Zagreba traži odvjetnika ili odvjetničkog vježbenika s položenim pravosudnim ispitom i iskustvom rada u odvjetničkom uredu. Uvjeti: napredno korištenje Microsoft Officea (Excel, Outlook i Word), položen vozački ispit B kategorije te aktivno korištenje vozila, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, samostalnost i odgovornost u obavljanju poslova, odlične komunikacijske vještine, spremnost za timski rad.  Molimo životopise slati na e-adresu: tsardelic@jczs.hr.

Odvjetničko društvo Matijević, Jakirčević i Malkoč d.o.o., Zagreb, Zavrtnica 28 traži odvjetnika/odvjetnicu. Uvjeti koje kandidat/kandidatkinja mora ispunjavati su napredno korištenje Microsoft Offica (Excel, Outlook i Word), položen vozački ispit B kategorije te aktivno korištenje vozila, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, samostalnost i odgovornost u obavljanju poslova, odlične komunikacijske vještine, spremnost za timski rad. Nudimo raznolik i izazovan rad u dinamičnom i poticajnom radnom okruženju, radni odnos na neodređeno vrijeme, stimulativna primanja,  mogućnost dodatne edukacije i napredovanja. Prijave zajedno sa životopisima molimo dostaviti na e-adresu: info@odmjm.hr.

Odvjetnica Tina Poropat iz Zagreba zapošljava odvjetnika (m/ž). Uvjeti koje kandidati trebaju ispunjavati: odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, visoka razina samostalnosti i odgovornosti u obavljanju poslova, poznavanje rada na računalu te vozačka dozvola B kategorije. Traži se organizirana, odgovorna i motivirana osoba spremna na kontinuirano učenje i usavršavanje te usmjerena na ispunjavanje obveza u zadanim rokovima.  Molimo sve zainteresirane da životopise dostave na e-adresu: poropat@tina-poropat.com.

MAMIĆ GRGIĆ VINTER odvjetničko društvo d.o.o., Zagreb, Banjavčićeva 22 zapošljava odvjetnika ili odvjetničkog vježbenika s položenim pravosudnim ispitom (m/ž). Uvjeti koje kandidati trebaju ispunjavati: odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu (razina C1/C2), radno iskustvo u trgovačkom pravu i pravu društava te visoka razina samostalnosti u radu. Prijave sa životopisom molimo slati na martina.vinter@mamic-grgic.hr.

MATEKOVIĆ & partneri Odvjetničko društvo d.o.o., Ulica kneza Mislava 15, Zagreb, zapošljava odvjetnika ili vježbenika s položenim pravosudnim ispitom (m/ž) s minimalno 4 godine radnog iskustva u odvjetništvu, aktivnim poznavanjem engleskog jezika, vozačkom dozvolom B kategorije, naprednim poznavanjem rada na računalu i visokom razinom samostalnosti u radu. Molimo prijave isključivo slati na e-adresu: office@matekovic.com.

Fabijanić, Mirošević & Vuković odvjetničko društvo d.o.o., Zagreb, Gundulićeva 40, zapošljava odvjetnika (ž/m). Zahtjeva se: poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, rada na računalu, a vozačka dozvole B kategorije i poznavanje njemačkog ili drugog stranog jezika su poželjni. Prednost kandidatkinjama/-ima s iskustvom u trgovačkom pravu, pravu društava, energetskom sektoru, pravu nekretnina i zemljišnoknjižnom pravu te s iskustvom rada na engleskom jeziku. Molimo kandidate da molbe sa životopisom šalju na: info@fmv.hr s naznakom Natječaj za odvjetnika.

Odvjetnica mr. sc. Ksenija Vržina iz Zagreb traži odvjetnika /odvjetničkog vježbenika s položenim pravosudnim ispitom (m/ž). Uvjeti koje kandidati trebaju ispunjavati: odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, visoka razina samostalnosti i odgovornosti u obavljanju poslova, poznavanje rada na računalu te vozačka dozvola B kategorije. Traži se organizirana, odgovorna i motivirana osoba spremna na kontinuirano učenje i usavršavanje te usmjerena na ispunjavanje obveza u zadanim rokovima.  Molimo sve zainteresirane da životopise dostave na e-adresu: vrzina@vrzina.hr.

Odvjetničko društvo Orehovec, Vinter, Kiš, Šimunović, Zagreb, Smičiklasova 18, traži odvjetnika ili odvjetničkog vježbenika s položenim pravosudnim ispitom (m/ž). Odvjetničko društvo se pretežito bavi pravom društava i trgovačkim pravom, bankarstvom i financijama, radnim pravom, stečajevima i restrukturiranjima, nekretninama i građevinarstvom, tržišnim natjecanjem te građanskim pravom. Od kandidata se očekuje aktivno poznavanje engleskog jezika, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, napredno poznavanje rada na računalu (MS Office). Traži se organizirana, odgovorna i motivirana osoba spremna na kontinuirano učenje i usavršavanje te usmjerena na ispunjavanje obveza u zadanim rokovima. Prijave sa životopisom molimo slati na: info@ovks.hr s naznakom „Odvjetnik“ ili “Odvjetnički vježbenik s položenim pravosudnim ispitom”.

Odvjetnica Natali Kotlar iz Zagreba, Jurišićeva 18, 10 000 Zagreb, zapošljava odvjetnika/odvjetnicu s izraženim interesom za rad u području kaznenog prava, poželjno je znanje iz ostalih područja prava za rad u pisarnici u Zadru. Životopise slati na e-adresu: kotlarnatali31@gmail.com.

Odvjetnik Inoslav Korinčić iz Zaprešića, Mihovila Krušlina 14, zapošljava odvjetnika. Od kandidata se očekuje aktivno poznavanje engleskog jezika, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, napredno poznavanje rada na računalu (MS Office), visoka razina efikasnosti i usmjerenost na rezultat u zadanim rokovima te spremnost na kontinuirano učenje i usavršavanje. Prednost imaju kandidati koji imaju iskustva u trgovačkom pravu te javnoj nabavi. Nudimo mogućnost značajnog profesionalnog napredovanja, tuzemne i inozemne edukacije prema želji i afinitetima, službeni automobil te stimulativna primanja ekvivalentna doprinosu ostvarenju rada ureda. Prijave sa životopisom molimo slati na: posao@korincic.com s naznakom „Odvjetnik“.

Odvjetnik Joško Biliškov, Trnjanska 73, 10000 Zagreb, traži odvjetnika i/ili odvjetničkog vježbenika s položenim pravosudnim ispitom (m/ž) od kojeg se zahtijeva minimalno jedna (1) godina radnog iskustva, visoka predanost u obavljanju raznih vrsta odvjetničkih poslova, visoka razina samostalnosti u radu, sposobnost donošenja odluka o postupanju u predmetima, suradljivost s kolegama u uredu, motivacija, organiziranost i predanost u poslu, uz izvrsno poznavanje jednog stranog jezika (engleski i/ili njemački), izvrsno poznavanje rada na računalu (Word, Excell, Outlook, Power Point te dostupnim preglednicima pretraživanja sudske prakse), uz položen vozački ispit „B“ kategorije i vozačko iskustvo. Molim prijave sa životopisima isključivo slati na adresu elektroničke pošte: jbiliskov@odvjetnik-biliskov.hr.

 

Ažurirano: 8. 12.2023.