Slobodna odvjetnička mjesta

Mišković & Mišković odvjetničko društvo d.o.o., Zagreb, Mesnička 15a, zapošljava odvjetnika (M/Ž) s otprilike 5 godina radnog iskustva. Tražimo entuzijasta s iskustvom u poslovnom pravu (M&A, tržišta kapitala, bankarstvo i financije), s odličnim znanjem engleskog pravnog i poslovnog jezika, iskustvom u implementaciji kreativnih pravnih rješenja, nekonvencionalnog razmišljanja s izvrsnim analitičkim vještinama i logičkim zaključivanjem. Nudimo mentoriranje i priliku za stjecanje specifičnih pravnih i poslovnih znanja i vještina, formiranje u odvjetnika koji je pristupačan i efikasan te postizanje uspjeha po kriterijima pojedinca. Iznimno nam je važna lojalnost timu, prenošenje znanja na mlađe kolege, visoka poslovna etika i odanost našim klijentima.  Životopis i motivacijsko pismo molimo poslati do 25.05.2022. na office@miskovic.eu.

Fabijanić, Mirošević & Vuković odvjetničko društvo d.o.o., Zagreb, Prilaz Gjure Deželića 58, zapošljava odvjetnike i/ili odvjetničke vježbenike s ili bez položenog pravosudnog ispita (ž/m). Od kandidatkinja i kandidata se zahtjeva poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, rada na računalu, a posjedovanje vozačke dozvole B kategorije uz vozačko iskustvo i poznavanje njemačkog ili drugog stranog jezika su poželjni. Prednost kandidatkinjama/-ima s iskustvom u trgovačkom pravu, pravu društava, pravu nekretnina i zemljišnoknjižnom pravu te s iskustvom rada na engleskom jeziku. Molimo kandidate da molbe sa životopisom šalju na: info@fmv.hr s naznakom Natječaj za odvjetnika i vježbenika.

Odvjetničko društvo Kramarić & Partneri d.o.o. , Zagreb,  traži motiviranog odvjetnika ili odvjetničkog vježbenika s položenim  pravosudnim ispitom koji bi se pridružio našem timu. Od kandidata se traži poznavanje engleskog jezika i poznavanje rada na računalu.  Molim prijave i životopis slati na: info@kplegal.hr

Odvjetnica Vesna Rogulj iz Zagreba, Trg Petra Preradovića 5,  traži odvjetnika (ž/m) (prednost odvjetnici s iskustvom rada u kaznenim predmetima). Od kandidata se traži poznavanje rada na računalu te položen vozački ispit B kategorije i vozačko iskustvo. Molbe sa životopisima slati na e-mail: office@ourogulj.hr.

Odvjetničko društvo KOŽUL I PETRINOVIĆ d.o.o. iz Zagreba, Bužanova 4, traži odvjetnika (m/ž) ili odvjetničkog vježbenika s položenim pravosudnim ispitom (m/ž).  Od kandidata/kandidatkinje se očekuje visoka razina samostalnosti u radu, sposobnost donošenja odluka te motivacija i organiziranost. Poželjno je prethodno iskustvo u granama civilnog prava, poznavanje (pravnog) engleskog jezika i posjedovanje važeće vozačke dozvole B kategorije s iskustvom u vožnji.Kandidate se ljubazno moli svoje prijave sa životopisom poslati na adresu elektroničke pošte info@law-firm.hr

Ažurirano 5.5.2022.