Sportske igre odvjetnika i odvjetničkih vježbenika HOK-a u Trogiru

Poštovane kolegice i kolege,

Na web stranici Hrvatske odvjetničke komore   www.hok-cba.hr nalazi se obavijest, poziv koje vam dostavljamo u nastavku:

Hrvatska odvjetnička komora organizira XXV. Sportske igre odvjetnika i odvjetničkih vježbenika Hrvatske odvjetničke komore koje će se održati u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i uz suglasnost nadležnog Stožera.

Sportske igre će se održati od 23. do 26. rujna 2021. godine u Trogiru.

Na Sportskim igrama mogu sudjelovati samo osobe s važećom EU digitalnom COVID potvrdom (potvrda o cijepljenju ili potvrda brzog antigenskog testa).

Hrvatska odvjetnička komora organizirat će besplatno brzo antigensko testiranje u četvrtak 23. rujna, u hotelu Medena u Trogiru.

S obzirom na opću epidemiološku situaciju, nadležni stožer sukladno stanju može promijeniti svoju odluku te stoga Hrvatska odvjetnička komora zadržava pravo otkazivanja Sportskih igara.

Prijave za sudjelovanje vrše se isključivo putem on-line prijave u kojoj se nalaze dodatna pojašnjenja vezano uz prijavu, prijevoz i smještaj.

Link za prijavu:  https://www.dubrovniksun.hr/prijave/sportske-igre-odvjetnika/

Veselimo se vašim prijavama i očekujemo vas u Trogiru te vam želimo mnogo sportskih uspjeha.

Ukoliko se prijavi odgovarajući broj kolegica i kolega odvjetnika i vježbenika osigurat ćemo prijevoz (autobus) iz Rijeke.

Osobito apeliramo na odvjetnike koji imaju zaposlene vježbenike, da omoguće zainteresiranim vježbenicima sudjelovanje na Sportskim igrama. U vrijeme potreba za zamjenama po cijeloj Hrvatskoj ovo je idealna prilika za upoznavanje kolegica i kolega iz drugih zborova. Naravno, želja nam je da se nakon nekoliko godina, naš Zbor ponovno pojavi sa sportskim ekipama i na takmičenjima (tenis, nogomet, košarka, stolni tenis, boćanje, trčanje, šah, pikado itd.).

Očekujemo da ćete se ovom pozivu odazvati, a osobito da će principali dozvoliti odlazak svojim zainteresiranim vježbenicima.

S poštovanjem,

RIJEČKI ODVJETNIČKI ZBOR

Vatroslav Abramović, predsjednik