Riječki odvjetnički zbor

 • Predsjednik zbora:
 • Nada Badurina
 • Tajnik/ca:
 • Sanja Kostešić
 • e-mail:
 • rijeka@hok-cba.hr
 • Adresa zbora:
 • Riječki odvjetnički zbor
  Jedrarska 5
 • 51000, Rijeka
 • Hrvatska
 

Obavijesti odvjetničkog zbora

Otkazano predavanja "Pravo obrane da ispita svjedoka" zbog bolesti predavača

Poštovane kolegice i kolege,

Pročitajte više...

Tradicionalni susret Riječkog odvjetničkog zbora uoči božićnih blagdana i nove godine

Uoči božićnih blagdana i Nove godine Riječki odvjetnički zbor organizira kolegijalni susret odvjetnika i odvjetničkih vježbenika zbora. 

Pročitajte više...

Predavanje ”Pravo obrane da ispita svjedoka" 12. prosinca 2019. u Rijeci

Riječki odvjetnički zbor u suradnji s Hrvatskom odvjetničkom komorom organizira predavanje na temu: ”Pravo obrane da ispita svjedoka optužbe i dokazna snaga dokaza koji nije neposredno izveden na raspravi i nije konfrontiran”, u četvrtak 12....

Pročitajte više...

Edukacija “Pregled aktivnosti obveznika kod procjene i upravljanje rizicima od PN/FT za 2019. godinu“ 3. prosinca 2019. u Rijeci

Hrvatska odvjetnička komora organizira stručno osposobljavanje koje će se za odvjetnike Riječkog odvjetničkog zbora održati u utorak 3.prosinca 2019. s početkom u 16,30 sati u konferencijskoj dvorani "EUROHERC OSIGURANJE"d.d.

Pročitajte više...

Predavanje "Odgovornost članova (osnivača) trgovačkog društva i članova uprave trgovačkih društva" 25. studenoga 2019. u Rijeci

Riječki odvjetnički zbor u suradnji s Hrvatskom odvjetničkom komorom organizira predavanje na temu "Odgovornost članova (osnivača) trgovačkog društva i članova uprave trgovačkih društva", u ponedjeljak, 25. studenog 2019.

Pročitajte više...

Predstava za djecu povodom Božića i Nove godine

Kao što smo najavili, Riječki odvjetnički zbor će i ove godine prigodom Božića i Nove godine organizirati predstavu za djecu naših članova uz dolazak Djeda Božićnjaka. Predstava je namijenjena djeci od 3 do 10 godina.

Pročitajte više...

Raspored događanja u Riječkom odvjetničkom zboru do kraja 2019.

U prilogu objavljujemo sva događanja u Riječkom odvjetničkom zboru do kraja 2019. godine.

Pročitajte više...

Riječki odvjetnički zbor organizira izlet u Sloveniju 15. i 16. studenoga - novi poziv

Riječki odvjetnički zbor i ove jeseni, za sve odvjetnike članove Zbora, kao i odvjetnike u mirovini,  organizira dvodnevni izlet u Sloveniju,  i to   15.  i 16.  studenog  2019. 

Pročitajte više...

Edukacija "Pravosuđe prilagođeno djeci" 22. listopada 2019. u Rijeci

Riječki odvjetnički zbor u suradnji s Odvjetničkom akademijom Hrvatske odvjetničke komore organizira edukaciju namijenjenoj braniteljima u kaznenim postupcima koji uključuju djecu i maloljetnike na temu: "Pravosuđe prilagođeno djeci" u utorak, 22 Pročitajte više...

Predavanje "Interes odvjetnika za postupak mirenja" 23. listopada 2019. u Rijeci

Riječki odvjetnički zbor u suradnji s Centrom za mirenje pri Hrvatskoj odvjetničkoj komori organizira predavanje "Interes odvjetnika za postupak mirenja", u srijedu 23. listopada 2019.

Pročitajte više...

Popis otvorenih prijava

Trenutno nema otvorenih prijava na događanja