Obavijesti

Novi poziv odvjetnicima kojima je onemogućen rad zbog potresa na području Zagreba i okolice

Krizni stožer Hrvatske odvjetničke komore, u svrhu poduzimanja daljnjih aktivnosti kako bi se odvjetnicima olakšalo poslovanje u ovim izvanrednim okolnostima, poziva samo odvjetnike/odvjetnička društva  kojima je onemogućen rad bilo zbog oštećenja/uništenja ureda i/ili oštećenja/uništenja uredske opreme...

Problemi u sustavu e-Propusnica

Poštovane kolegice i kolege,

zbog poteškoća u funkcioniranju sustava e-Propusnica, molimo vas da pričekate s prijavama u sustav. Čim dobijemo više informacija o tome kada će se poteškoće otkloniti, obavjestiti ćemo vas putem mrežne stranice HOK.

Krizni stožer HOK

 

HOK traži sastanak s Ministarstvom uprave u vezi rješavanja pitanja kretanja odvjetnika

Hrvatska odvjetnička komora zatražila je sastanak u Ministarstvu uprave RH kako bi se riješio prijedlog HOK-a da se odvjetnicima omogući napuštanje mjesta prebivališta odnosno sjedišta ureda uz predočenje odvjetničke iskaznice koju posjeduje svaki odvjetnik.

Važna obavijest - pojašnjenje o propusnicama

 

Poštovane kolegice i kolege,

 

Dopis ministra pravosuđa RH od 27.3.2020. upućen Stožeru civilne zaštite

U prilogu se nalazi dopis ministra pravosuđa RH od 27.3.2020. upućen Stožeru civilne zaštite, a vezano uz prijedlog Komore da se odvjetnicima dopusti napuštanje mjesta prebivališta, odnosno mjesta sjedišta ureda uz predočenje odvjetničke iskaznice.

Zaključci sa sastanka održanog u Ministarstvu pravosuđa RH od 25.3.2020.

Poštovane kolegice i kolege,

Obavijest o zadržavanju u poštanskom uredu/nadošiljanju na drugu adresu SVIH poštanskih pošiljaka zbog zatvaranja poslovnog prostora

S Hrvatskom poštom je dogovoreno, zbog epidemije Covid-19 i potresa u Zagrebu,  da se poslovnim korisnicima zbog zatvaranja poslovnog prostora SVA PISMENA zadržavaju u poštanskom uredu ili nadošilju na drugu adresu. 

Obavijest o poduzetim radnjama HOK vezano uz Covid-19 i potres u Zagrebu

Poštovane kolegice i kolege,

Obavijest članovima OZ Zagreb čiji su uredi ili zgrade oštećeni u potresu

Hrvatska odvjetnička komora moli sve odvjetnike čiji su odvjetnički uredi oštećeni ili čiji se uredi nalaze u zgradama kojima je zabranjen pristup zbog oštećenja uzrokovanih potresom koji je 22. ožujka 2020.

Stranice